Una imatge val més que mil paraules

Fa dies que no publico al blog perquè no hi havia cap tema que em vingués de gust tractar especialment però tot ha canviat avui, passades les 11 del matí, quan el president del Govern, Mariano Rajoy, ha rebut al president de la Generalitat, Artur Mas.

La imatge és essencial quan volem transmetre missatges correctament. I em refereixo tant a la imatge personal com el que ens envolta.

Els polítics (i sobretot, els seus assessors) haurien de conèixer i aplicar tot el que saben sobre imatge en el seu dia a dia, no només en campanya. Cal que hi hagi coherència entre el que ens volen explicar i el que veiem. És el que també es coneix com a comunicació no verbal, quan el que es mostra és tan important com el que se’ns explica.

I com una imatge val més que mil paraules, aquí us en deixo unes quantes.

Fotos: lamoncloa.es i EFE