Vins i música

2016-05-07 19.14.27

L’elaboració de vins i la música es donen la mà per despertar els sentits de qui es vulgui deixar sorprendre en el cicle Musi-Cata que té com a objectiu promocionar productes i músics de proximitat.

Ja fa tres anys, Jon TC, creador de Musi-Cata, va començar aquest projecte que pretenia ser una experiència per als assistents a les vetllades. En aquest cicle, és la música la que es desplaça a un escenari poc habitual, entre bótes de vi, cubes d’acer inoxidable, empaquetadores … però que en molts casos, disposa d’una sonoritat molt especial.

2016-05-07 19.16.28

Musi-Cata ha deixat per primera vegada al Camp de Tarragona i s’ha desplaçat a la Ribera d’Ebre, al celler La Farinera Vins, una empresa familiar que transmet el respecte i admiració que sent per la terra, les seves vinyes i avantpassats. L’ampliació del celler, l’any 2011, es va dur a terme per millorar el treball i la qualitat dels vins i ha deixat un espai que ben bé ha servit per a un concert de música molt especial.

2016-05-07 19.10.44

En aquesta ocasió, el Cor de Gospel de l’Aula de Músics de Tarragona ha estat el grup responsable d’acompanyar el tast de vins amb un estil molt poc habitual.

2016-05-07 19.35.30

Si t’agrada la música i el vi, Musi-Cata t’ofereix l’oportunitat de gaudir de tots dos en una vetllada molt especial. Una bona manera de divulgar la cultura del vi a través d’un altre àmbit cultural, la música.

Vols escoltar el Cor Gospel Aula de Músics? Coneixes l’Oh Happy Day!?