#Municipals2019

#Municipals2019

Em passo moltes hores a la xarxa però aquestes darreres setmanes el meu telèfon m’avisa que m’estic extralimitant. El motiu, però, s’ho mereix. Arriben les #Municipals2019

Una tarda de divendres, ens vàrem trobar uns quants comprant al Mercat i sense adonar-nos com, vam començar a parlar d’un nou projecte pels tuitaires tarragonins: entrevistar als candidats a les #Municipals2019. I quina casualitat, el mateix dia, a un dels tuitaires li arribava la proposta d’un candidat que volia reunir-se amb aquest grup de ciutadans que comparteixen inquietuds per les xarxes socials, especialment, Twitter.

El cap de setmana el telèfon treia fum. De seguida ens vam engrescar i calia donar-li forma i explicar-ho als #TuitairesTarragonins molts dels quals es van afegir al projecte el mateix dia. Alguns però, donat que són perfils anònims, donaran suport a la xarxa però no aes trobades presencials. Ens adaptem a tothom. Només demanem seriositat, compromís i ganes de treballar per la ciutat.

Molts missatges. Masses. Converses que has de tallar per la feina, la família. A vegades costa seguir-les. Cal tenir en compte que som un grup assembleari i virtual (me n’enfoto jo de les assembles de la CUP! 😅😅).

Al final hem hagut de fer diferents grups de DM per tal què la informació estigui una mica més ordenada. La materialització de la idea no ha està fàcil i aquí vull donar les gràcies al @Joan_Ru_Ca, el fet que sigui un home de ciències ens ha ajudat a tots per a posar-hi ordre. Molts som de lletres i ens perdíem entre missatge i missatge.

Doodles, més grups de DM, quadrants, llistats, votacions, trobar un lloc per a les trobades … Al final, i crec que puc dir be fort, amb temps rècord, teníem llest el nou projecte dels #TuitairesTarragonins: les entrevistes amb els candidats a les #Municipals2019 tenien data d’inici, el 8 de març … Vaja, hem d’encetar un nou debat. És oportú fer una de les trobades el 8 de març, coincidint amb la vaga feminista?

Anem amb presses. La nostra intenció es fer totes les trobades abans del 2 d’abril, quan es convocaran oficialment les eleccions municipals. Ens hem d’adaptar a la disponibilitat dels candidats. Després de molt debat decidim tirar-ho endavant malgrat ja comencem a rebre crítiques.

Finalment, tot a punt per a fer la primera trobada el 8 de març, a les 19h, amb Rubén Viñuales, de Ciutadans.