Hola, sóc la Marta!

Ja fa molts anys vaig iniciar la meva carrera professional en el món de la comunicació treballant a Tarragona Ràdio, l’emissora municipal de la meva ciutat. Les meves ganes de descobrir nous camins professionals em van portar el 2004 fins a l’Ajuntament de Tarragona, al departament de Relacions Ciutadanes i en el qual em vaig posar en contacte directe amb el protocol i l’organització d’esdeveniments.

Durant uns anys em vaig dedicar a l’organització d’esdeveniments, bàsicament esportius com la celebració del Mundial de Trial Outdoor (2005), diferents edicions del Campionat d’Espanya de Trial Indoor (2005-2007), Campionat Europeu de Futbol Platja (2007). L’any 2010 vaig tenir la sort de poder organitzar com a Product Manager els Jocs Juvenils Europeus, pels quals la ciutat de Tarragona va rebre el premi Golden Star, de la Comissió Europa.

A partir d’aquí, la meva vida professional torna a donar un tomb i em centro en la creació i organització del Centre d’Informació Europe Direct Tarragona on estic treballant en l’actualitat amb molts projectes en cartera.

De forma paral·lela, vaig iniciar la meva formació acadèmica en protocol. Després de passar per ESPRI (Barcelona) el destí em va portar a ISPE – UCJC cursant en els últims anys el Grau i Màster oficial de Protocol i Organització d’Esdeveniments que m’han portat a ser actualment una doctoranda que investiga sobre el cerimonial que ha perdurat al llarg dels segles a la ciutat de Tarragona.

Gràcies a la meva amiga Guadalupe Morcillo cada vegada estic introduint-me més en el món 2.0 i ara he fet el pas d’iniciar aquest blog, dedicat al protocol, esdeveniments, comunicació però també a la gastronomia, una altra de les meves grans passions, atès que  casa meva regenta el Restaurant Barquet.

Espero que siguin del vostre gust les meves reflexions

COL·LABORO

RECOMANO